Referenser

Här finner ni några referenser från kunder som anlitat mig på bröllop, begravningar eller fester.

Tack för en av de absolut mest känslosamma ögonblicken på vår dag. Du skapade MAGI och sa på något sätt allt som behövde sägas.

- Lotten 

Stort tack för att du ville sjunga på min mammas begravning, du sjunger helt fantastiskt! Minnesstunden blev jättefin och alla som var där var helt hänförda över din sång!

Du gjorde verkligen denna dag ljus ❤

- Anna Pettersson

Emelie har en fantastisk röst som inte lämnar någon oberörd. Till vårt bröllop fick vi proffsig hjälp att välja både musik och sång som skapade den stämningen vi ville ha. Emelies engagemang och lyhördhet gör varje framträdande unikt och personligt.

- Pernilla Söderling


Jag känner mig helt trygg när Emelie sjunger och jag gråter alltid för att hon sjunger så vackert. Emelie är väldigt professionell och får alltid mycket beröm av våra gäster, hon är i klass med Helen Sjöholm <3. Vi har anlitat Emelie både på vårt bröllop och på begravningar.

- Jannike Hallbäck

Emelie, din sång var magisk och bröllopet som en vemodig och romantisk saga... precis som jag önskade. Många gäster var tagna av din sång, så också jag.   

- Ellen 

Emelie är en fantastisk solist med en otroligt vacker röst. Hon är mycket duktig och musikalisk. Vi har i nästan 20 års tid bokat Emelie till begravningar och hon kommer alltid väl förberedd och i god tid.

- Tina Bertilsson, Kungsbacka Begravningsbyrå

Alltid lika härligt att höra Emelie, när man skall kompa henne kommer man nästan av sig för man sitter o njuter...

- Annika Axén

Idag gråter jag till/njuter jag av ”Ljuset” om och om igen! Varmt och innerligt tack för all vacker sång och musik igår. Helt underbart!

- Bodil Nordström

Emelie, du har en sådan sällsynt musikalisk ådra som du förvaltar på ett övertygande sätt. Fortsätt så och gläd andra. Din röst berör.

- Marianne Hein

Emelies styrka är hennes säkerhet och proffsighet. Man kan lita på att hon alltid gör ett exceptionellt framträdande och en falsk ton har jag aldrig hört...

- Malin Thelander

© Copyright Emelie Sundborn

Kontakt: emelie.sundborn@gmail.com  / 0709-38 00 38