Aktuellt

2021

- Aktuellt -


Här finner ni mina planerade offentliga spelningar och konserter. Bröllop, Begravningar och privata tillställningar lägger jag inte ut. Följ mig gärna på min Facebooksida Emelie Sundborn Sångerska för att vara uppdaterad på nyheter.

Sidan uppdaterad 14 oktober 2021

Höst & Vinter2021

 sö 14 nov kl 17.00 & 19.00 Hanals kyrka

Emelie Sundborn framför tillsammans med Kungsbacka Motettkör delar ur Händels Messias i ett program på ca en timme. Ni kommer höra Emelie i några solopartier. Gratisbiljetter finns att hämta i Kungsbacka kyrkas café, läs mer på Kyrkans Facebooksida (klicka här).

ti 16 nov kl 12.00 Annedalskyrkan

Cinema Paradiso - Duetter i svartvitt och färg. Emelie Sundborn, Rikard Flink och Anders Kwarnmark bjuder på sång och musik från oförglömliga scener på den vita duken förevigade av de främsta kompositörerna. Smäktande klassiska duetter blandas med humor och glädje från ett helt sekel av filmer. Insläpp från kl 11.

to 9 dec kl 12.00 Älvsåkers församlingshem

"Stjärnfyllda duetter i juletid" till julbordet i Älvsåker Församlingshem. Med Rikard Flink, Emelie Sundborn och Gunilla Spjuth.

sö 19 dec kl 19.00 Onsala kyrka

Emelie är solist vid Onsala kyrkas julkonsert. O helga natt utlovad... :-).

sö 26 dec Annandag jul Hanals kyrka

Emelie Sundborn och Rikard Flink sjunger tillsammans med Majvor. Tid ej satt ännu.

fre 31 dec Nyårsbön Lindome kyrka

Emelie Sundborn och Rikard Flink sjunger tillsammans med Ellen Finnilä Göranson. Tid ej satt ännu.

 

Tidigare Framträdanden Som sänts via Facebook

 Under första delen av 2021 har jag sjungit vid några gudstjänster och andakter som sänts via Facebook. Tyvärr ligger inte alla kvar så länge, men här är iallafall en från 14 mars i Kullavikskyrkan.

Här sjunger jag "Som en hjort", "Panis Angelicus", "Så tag nu mina händer" och "A Gaelic blessing". Sista sången  är en vacker duett med Sofia Johansson.


Julkonsert från Lindberga Kyrka 27 dec 2020

Efter vår uppskattade sommarkonsert i Valinge kyrka så fick Rikard, Maria och jag komma tillbaka till Lindberga och göra ett julprogram. Traditionella julsånger blandas med nyare versioner. 

Midsommarprogram i SVT

På midsommarafton 2020 medverkade jag i SVTs midsommarkonsert från Mollösund. Somrig musik spelades in under en heldag med den Bohusländska vackra skärgården som fond. Musiker var gruppen Jaerv och jag fick sjunga duett med Timo Räisänen. Programmet sågs av en miljon tittare men finns dessvärre inte längre tillgängligt på SVTPlay.

Hursomhelst var det ett minne för livet för mig. :-)

© Copyright Emelie Sundborn